Verzenden

Als je een order hebt geplaatst, wordt deze uiterlijk de volgende werkdag verwerkt. De pakketjes worden op werkdagen verzonden via  DHL  en de levertijd is gemiddeld 1-2 werkdagen. 

Het verzenden van bestellingen met een verzendadres in Nederland is bij DHL € 4,50 

Wanneer u niet thuis bent  of u haalt uw pakketje niet op bij een DHL punt  en het pakketje is retour gestuurd  naar Lien Soap,  wordt het  zonder enige vorm van communicatie/ berichtgeving  van  uw kant, na 4 weken weer eigendom van Lien Soap.Dit geldt ook wanneer u na aankoop uw pakket niet komt ophalen op het verkoopadres ( Veurse Achterweg).

Retourneren

Heb je je bestelling ontvangen en ben je over 1 of meerdere artikelen niet tevreden? Bij ons kun je binnen 30 dagen vanuit Nederland, een bestelling retourneren. De kosten voor de retourzending betaal je zelf. Een retouraanvraag kan je doen door een mail te sturen naar  info@liensoap.nl

Let op: artikelen die geretourneerd worden, dienen te verkeren in originele staat. Verpakking, kaartjes en het materiaal hoort in goede orde (nieuwstaat) te zijn, anders kunnen wij het item niet accepteren voor een retournering. Zodra wij je retourpakket hebben ontvangen, zullen we deze in behandeling nemen. De verwerkingstijd is circa 5werkdagen na ontvangst.

Let op: het is momenteel niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een terugstorting van het aankoopbedrag of een cadeaukaart. Als je een ander artikel wenst, dien je hiervoor zelf een nieuwe bestelling op onze webshop te plaatsen. Algemene voorwaarden.

 

Mail:info@liensoap.nl

Mob +31645009444

02-01-2022 laatste wijziging